Wednesday, December 3, 2008

shoulder support..menemani ku sepanjang hayat..


someone request tuk tgk bende yg aku pakai ni setiap mase..so aku published kan tuk kawan2 yg laen tau bende alah yg aku pakai nie..hehehhe..almaklum la,bahu dah macam lego..boleh cabut and pasang balik..

7 comments:

MaLaM cHanTek said...

owh..ni upenye bnde alah yg u ckp aritu eyh..klo x pkai mknenye bahu u cmne?leh pusing ke blakang ke?

Hariry Ariffin said...

Jen,
Macam mane boleh dislocate?

EightBaLL said...

ohh ni rupernyer...da cm terminator pn ade ek...
hahahhaaa

bang pinjam lego 1...

jen_2_luck said...

hahaha...
cik epal thinkkethonk :>>
x leh nak angkat tangan 180 degree..nnti tecabut balik..huhuhu

mr.H :>> lame dah x dengar khabar ko..exam dah abes ke..start dislocated nie time maen rugby lawan team thailand dekat Selangor Royal Club,hartamas..kalo nak dikire kan skarang ni,sebulan mesti kene skali..

iqbal :>> Lego pale hutok mu..hehehhe..yuni sehat x bang iqbal?

hahahahha

Hariry Ariffin said...

Oh,
Aku main gak dulu, tapi mase sekolah je lah. Ko main position ape?

jen_2_luck said...

aku maen flanker,second row,scrum half,hooker,outside..hahahah..semue aku bedal..tp skarang nie dah pencen sebab dislocated nie..tp kalo di ajak maen lagi,aku on je..huhuhuuh..

Hariry Ariffin said...

Hehe. Jom!