Monday, December 15, 2008

maka keputusan telah di ambil...



nampak nye aku dah amek keputusan untuk berenti tuk blogging.lame or x,tu aku x pasti,maybe 3 days or 3 weeks or 3 months..maybe stop trus kot atas masalah2 yg telah aku hadapi...macam..
-blogging membuang mase aku...salah!!
-blogging membuat kan aku malas nak buat keje...salah!!
-blogging membuat kan aku sibuk mengedit gambar tuk letak dlm blog..salah!!
-blogging membuat kan aku xleh nak pk bende laen..salah!!
-lastly..blogging membuat kan aku menjadi seperti diatas...betul!!

thanks to all..

2 comments:

Jihani Azhar said...

dude, u cant runaway from ur prob. face it sudeyy. ;)

*ayat ni juga aku tujukan utk diri aku sendiri. huhu*

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

ele copycat I nak hiatus dia pun nak ikut..heee