Wednesday, September 24, 2008

kemudahan...

video
-jgn jadi kan kemudahan itu punca utama anda hilang rase kebahagiaan..
-keluarga diutama kan..
-ingat2 la org yg tersayang...
-aku sedih bile tgk video nie...
-thanks to petronas sebab membuka minda manusia walaupun aku slalu isi minyak kat shell..

Tuesday, September 23, 2008

finacial management..

di sini aku ade beberape link tuk korang p survey tuk manage financial korang..
www.bankinginfo.com.my

harini hari selasa..


malam tadi lepak minum(sahur sekali) kat taman melati dengan kawan2 ku yg ade kat sane..borak2 pasal kereta.x sabar nak tunggu pas raye..aku ade 2 pilihan sama ade nak amek yg kat jb or yg kat bukit jalil..xpe la,kite tunggu la same2..bebual2 skali tu member ni cite pasal kewangan die,masalah terlebih spend duit n xtau duit tu kemana..so aku pun kuar kan kertas(resit isi minyak kete) and pen(pen merah yg slalu aku bawak tuk sain document kalo ade)..aku suruh die tulis duit yg die masuk tiap2 bulan and list kan pe yg perlu die bayar tiap2 bulan..and aku dah agak,ko xkan ingat pe yg ko buat ngan duit tu..ko still lagi pk kemane duit tu pergi..bekerut muke member aku ni duk pk die blanje ape..so dari situ aku dah nampak member aku ni jenis yg macam mane..aku amek balik pen aku n kuar kan resit baru..aku buat gak macam die buat,bile aku list kan semue komitmen aku,siap x cukup and over limit..then die pelik macam mane aku boleh manage duit aku siap jalan2 p jb,nak kuar kete lagi sebijik,komitmen kat parent and adik2 aku lagi...senang je aku cakap..mane yg boleh tangguh tu,ko tangguh..sebab tu aku tiap2 bulan akan penuh kan satu page buku kire2 aku tuk satu bulan tu.so aku tau mane pergi nye duit aku,mane yg patut aku kurang kan skit,mane yg patut x patut aku kuar kan duit tuk buat bende tu...jadi kepade sape2 yg bergaji rendah or tinggi,u all kene ade buku kire2,aku boleh jamin selepas 3 bulan korang akan tau duit tu kemane and korang akan ade cash lebih2 dalam poket or bank...ini care bukan tuk jadi kedekut,tp tuk mase depan korang..sekian..

Monday, September 22, 2008

hari ni hari isnin

last weekend aku p jenjalan ke JB sambil mencari brg yg aku nak cari selama ini...so,aku dah dpt pe yg aku nak n tinggal nak urus kan tuk bawak bende tu kuar.nombor boleh tahan..JGW 79..so tunggu pas raye bende ni nak kuar..huhuuhu..bulan 12 plak plan nak p singapore.macam biasa la kan..jalan2 sambil menenang kan pikiran..kami berjalan bukan disebabkan suke buang mase or suke2 nak perabis duit..tp dengan care tu la aku ngan kawan2 aku jadi makin rapat..pegi picnic,last minute plan trus pegi..syiok gilew..aku p bercuti ni bukan xde matlamat or nak jauh kan diri dari matlamat aku..tp ni la care aku kalo aku dah capai satu2 matlamat aku..jalan,jalan, dan jalan....aku bersyukur aku x terikat ngan keje sabtu n ahad..so aku boleh berjalan mane je aku nak..walaupun x keje sabtu ahad,aku still lagi boleh tanggung diri n family and incoming my second car..huhuhuuh...Alhamdulillah..."semoga kehidupan ku dan orang2 disekeliling ku diberkati Allah..Amin"

Thursday, September 18, 2008

kami the movie..coming this october (raye pertame)

moh le kite beramai-ramai..dengar2 nye first of october..so pilih la betul2 nak p beraye dulu or nak p tgk movie..kalo aku,dah mesti ar p dua2...hahahahha

z.a.k.a.t

2 hari lepas aku dah p bayar zakat fitrah tuk diri ku ni..stakat ni dah 2 kali aku bayar tuk diri sendiri dan rase nye time bayar tu mmg best gile..rase macam dah lepas dari satu tanggungan yg cukup besar..mase tu aku p bayar kat danau kota...time tu nak mencari brg2,last2 nampak plak kaunter zakat..so bergilir-gilir ar kami 3 org pergi membayar zakat di tengah2 sekawanan org yg ramai..time tu lupe nak bawak camera,damn...kalo x mesti ammil yg collect zakat tu dah famous amous..satu kenangan setahun sekali yg aku x dpt nak snap for my memory..huhuh..tp xpe,next year and the other next2 year kan ade..heheh..selamat hari raye..

hari ini hari khamis..

selamat pagi..
pagi yg sungguh ngantuk gilew..satu hari semalam aku x tido..aku pun xtau nape.tp aku rase x comfortable btul malam tadi..maybe memikir kan 2 org kawan aku yg aku rase tidak lagi bersedia untuk menempuh alam dewasa..kawan aku nie masing2 umur nya atas aku sorang dan bawah aku sorang,makne nye 23taun and 21taun..

-aku akan start wif yg umur nye 23 taun..
die nie aku xtau ar nak pk camne.seorang yg agak pengotor apabila berada dirumah.tp bila kuar ngan cewek2,cukup style..kalo le cewek2 tu tau ko tu kat umah keadaan nye cmne,huh~ lari beb cewek2 tu..tu x kisah le sgt.yg paling x berkenan,kdg2 aku akan menumpang tido dirumah tersebut dan selalu nya ayat ni akan kuar dari mulut die.."Jen!! tolong kejut aku esok boleh? aku masuk keje pagi.." jam menunjuk kan kol1pagi dan sambil berkata demikian die tengah lagi mengadap tv..aku plak dah setting2 nak tido..dlm hati aku.."kenape ko nak suruh aku kejut ko? esok ko bukan keje pagi ke? aku pun keje pagi gak kan? x bleh ke tido awal? aku rase suara aku ni lagi perlahan dari bunyik alarm henset ko yg mahal tu.." tu la budak yg berumur 23 taun dan pada aku die still lagi x bersedia tuk masuk alam pekerjaan.dari segi pekerjaan plak,cukup memilih..ko rela jadi salesman kat klcc tu dari jadi keje laen disebab kan ko tgh apply nak jadi peramugara..bro!! cermin muka tu dulu..bukan nak cakap ko tu x de muka or x hensem..tp kalo ko le dengan perangai cmni..serious shit ko x kan dpt..sampai bile2 la ko duduk keje kat klcc tu keje kat kedai kraftangan tu..sebab tu aku x brani nak ajak member aku tu bekerja satu company ngan aku.sebab aku x yakin die tu boleh meyakin kan company ni tuk amek ko..bro!! u umur dah 23,kenape xleh nak pk lagi..marah dah nie..

yg kedua..budak umur 21 tahun..
yg konon2 nye tahu segala nya,berpikiran matang,berpikiran dewasa..chit pooodah..jgn nak show off kat org yg dah lame berdepan dgn perkara cmtu..aku cukup pantang kalo org yg buat2 tau ni..betul ke ko ni seorang yg berfikiran matang? kalo ko xleh trime nasihat org yg tua dari ko..itu boleh dikire ko sebagai org yg matang ke..kalo ko betul2 nak jadi matang..fikir dulu,buat tindakan,sebelum ko berkate-kate..ni x..cakap lebih,action tara..tu lagi le aku hangin..aku pun xtau la ko ni nak dibasuh cmne..budak ni pun same gak keadaan nye cam budak 23 taun ni..ko dah tau keje masuk kol830,bangun la awal..ko boleh siap awal,p keje bwk kete pun macam org..ni x,bawak kete macam monyet..ko x kene lagi ngan org yg kat ats jalan tu..aku pun x reti nak cakap cmne la..kang kalo dah langgar kete org,langgar anak org,kawan2 gak ko mintak tolong,aku gak tmpt ko pinjam duit nak bayar bende tu semue..wei bro!! jgn le menyusah kan kawan2 kalo kesalahan tu dari diri ko gak..

hari ni mmg aku bengang gile..sampai x tido satu malam,p keje mamai plak ni..drive macam nak tido dlm jam tadi..i donno what im doing.."Ya Allah..slamat kan la aku ni,berikan lah aku kekuatan tuk menghadapi dugaan2 yg dtg tuk menguji diri ku ni.." AMIN...

Tuesday, September 16, 2008

lame dah x mengadap bende nie.

AdE BraNiE...

hari ini hari selasa....

16 haribulan september 2008...
hari yg membosan kan sebab xde kawan yg aku boleh ajak bebual..
keje mmg ade,tp kalo mengadap keje nie slalu,tension gak..
i need someone yg boleh bebual ngan aku sambil aku membuat keje..
dah seminggu ni aku kurang berfikir keadaan sekeliling aku..
aku ade problem ke sampai aku pun x sedar yg aku tgh ade problem'
ape yg aku fikir kan pun xtau..
maybe sebab lapar kot..tu yg pk pun x betul..
sambung jap lagi...

Monday, September 15, 2008

hari ni hari isnin..

mengantuk gile..harini nak buat byk keje..tp,semue keje simple2..ape aku nak buat..baek aku p blog org laen,then comment yg bukan2..hahaha..padan muke korang..

Friday, September 12, 2008

SURAT CINTA TIJAH

Tijah budak kampung, tapi bekerja di Kuala Lumpur .

Biasalah bila sudah duduk "town", mula lupa asal usul. Pakaian seksi maut, bercinta pula dgn lelaki mat saleh. Ke hulu ke hilir menayang
boyfriendnya yg bermata biru.

Punyalah eksyen si Tijah, hinggalah suatu hari dia ternampak lelaki Inggeris tadi dgn wanita lain yg lebih cantik dan bergaya daripadanya.
Tijah menangis tiga hari tiga malam. Pada malam ke empat, Tijah mengambil sehelai kertas dan menulis surat untuk memutuskan
perhubungannya dgn lelaki mat saleh tadi yg baru sebulan dikenalinya.

Begini bunyi surat yg ditulis oleh Tijah binti Kulup Kecil, yg berjaya "dicuri" ...

************ ********* ********* ********* ********* *********

Mike....

I WANT TO CUT CONNECTION US.

I have think about this very cook-cook. I know I clap one hand only.
Correctly, I have seen you and she walk-walk together at town with eyes myself. You grab hand she.

You always ask for apology back-back. I don't trust you again! You are really crocodile land.

My friend speak you play wood three. First-first I think my friend lie me. But now I know you correct-correct play wood three.

So, I break connection to pull my body from this love triangle. I know this result I pick is very correct, because you love she very high from
me.

So, I cut this connection to go far from here. I don't want you to play-play with my liver.

I have been crying until no more eye water thinking about you. I don't want banana to fruit two times.

Safe walk..
Tijah

clio...



sibuk buat muke kesian nak mintak makan...tgh2 study boleh plak ko duduk depan tu kan...

perbualan semasa drive thru di mc'D



malam tadi aku bersame 2 org kawan aku telah nekad tuk bersahur awal di kampung baru..tp dah lalu depan mc'd terase nak makan mc'd plak..trus aku pusing satu kali kat bulatan pahang tu back to the other way..sampai mc'd depan tasik ttwangse aku pun ikut flow driver thru..skarang turn aku tuk order kat bende alah macam kotak besi dah boleh bercakap...waahh...hebat ar kotak ni..boleh cakap..sore awek plak tu..

kotak besi: selamat datang.boleh saya amek order?
jen: selamat hari raya...hehehe
kotak besi: selamat hari pose la..
jen: hahahah...dtg mmg nak order pon..
(tibe2 kawan aku yg duduk blakang ni mencelah)
wan: Assalamualaikum..kami datang nak sahur..hehehe
kotak besi: awal nye sahur..baru kol bape dah sahur..yer la tu...
jen: hahhaha..kotak besi tau gak ker sahur lame lagi..
kotak besi: hehehe..mesti la..ok cik,nak order ape yerk..
wan: teh tarik 2,kurang manis..
jen: hahhahaha...
kotak besi: hehhee...xbleh..mane ade teh tarik sini..
kimi: saye nak mc'flurry orea,nuggget 6 keping.
jen: same..make it 2..plus coke eh..
kotak besi: kalo camtu amek nugget set 12 keping boleh?
jen: boleh..x kisah mane2..
wan: double cheese burger 1 regular set..sos lebih,coke ais kurang nyer..
kotak besi: ok..ade nak pesan ape2 lagi?
jen: xde...tu saje..hehehe
kotak besi: ..(ulang order yg kiteorg buat)..semue nye rm35.40..sila pickup makanan
cik di kaunter depan nye..
kimi: trimas...

gooooood news...

PUTRAJAYA: Kerajaan tidak lagi mengenakan sekatan terhadap mana-mana laman web atau blog di negara ini, kata Menteri Tenaga, Air dan Komunikasi Datuk Shaziman Abu Mansor.

Keputusan itu dicapai pada mesyuarat kabinet semalam, katanya kepada pemberita di sini hari ini.

Shaziman berkata arahan sekatan yang dikenakan terhadap mana-mana laman web atau blog sebelum ini, termasuk portal berita ’Malaysia Today’ ditarik balik berkuatkuasa serta-merta.

keratan akhbar harian metro(Jumaat/12 Sept 2008)

Thursday, September 11, 2008

logo

logo syarikat gunting store yg baru di buat oleh member aku...

klick..klick kat jaya jusco klang..












gambar2 ni aku tangkap time kat midvalley n jj klang menggunakan cmera murahan sony..
then aku tacap2 skit pakai adobe photoshop cs2 n cs3..lame dah x edit2 nie..huhuh..dulu muka org,org tgh diri,org tgh duduk,org tgh watpe smue aku edit gambar die..huhuhu..tp edit yg x menyalahi undang2 ar kan..tu je la..trimas..

harini hari khamis yg mengantuk..

ngantuk dah ni tahap cipan..my frens ajak p berbuke kat puchong cos mmber baru nak launcing kedai makan..tp x tau jadi or x..ni la bahana kalo tido lewat selalu..mate pun dah jadi macam mate panda,muke asyik berminyak je,jerawat dah start timbul satu,dua tmpt..sebelum aku terlupe,nnti aku nak post gambar yg aku amek kat klang tu masuk dlm blog...wait for it..
trimas..

harini hari khamis..

malam tadi balik dari majlis berbuka pose ngan org2 kuat takaful dlm kol1030..sampai umah,trus p mandi siap2 nak p bank in cheque(claim minyak kete and mentainance)..tu yg syiok tu..huhuh..pastu p teman member ni p basuh citreon die kat ampang..basuh kete je dah dekat sejam...pastu call dino(one of our fren la gak)...nak lepak mane nie? so kiteorg p le lepak kat melawati(syed bistro).lepak cite pasal ekonomi,pasal kete,pasal umah sewa....cite punye cite,mate dah kuyu dah ni..balik dlm kol1...time dpt la msg jap ngan budak tu kan(hang tau cek ckp pasal sapa kan?..heheeheh)mule2 tu boleh la layan jap,tibe2 senyap...aku yg senyap dulu n dah selamat tido dah..mmg letih gile...sory ar beb' x dpt teman..aku bangun sahur dlm kol5..banugn minum air je 3,4 teguk pastu tido balik...time sahur tu,ntah bile ntah aku ni buat air aku pun xtau.yg aku sedar,aku dah minum separuh air tu..huuhuh..pastu aku sambung tido balik..bangun2 dah kol630..and pagi ni aku disambut dengan hujan yg x agak lebat tp sejuk...Alhamdulillah...pagi2 dah ade rezeki turun..nampak nye macam satu permulaan hari yg baik..hari pun masih awal lagi..so nak cite pe yg aku nampak n aku pk pun x leh lagi...mamai gile walaupun dah sampai opis...huhuhuh...naaakkk tidoooo!!!!
sekian trimas...

Wednesday, September 10, 2008

rim pilihan..




BULLit


1. SV12 S Biturbo engine
2. 6.3-liter (385 cu. in.) engine into the confines of the W 204 series body
3. ABS, ASR and ESP
4. 730 PS (720 hp) / 537 kW of superlative power
5. 1,320 Nm (974 lb-ft)
6. sprints from 0 – 100 km/h (62 mph) in just 3.9 seconds
7. 300-km/h (186 mph) barrier after a mere 24.5 seconds

sekejap sahaja

singgah sebentar buat kau tersenyum
agar hati ku gumbira bak bau yg harum
hadir ku sementara
tiap hari bersama
kita cuma manusia saja
bila matahari menjelma
lekas semua keluar
sorak kan rasa gumbira
namun lagu ku sekejap sahaja


by : hujan - sekejap sahaja

hari ini hari rabu...

harini aku bangun awal..dapat gosok baju nak p keje ngan sempurna/puas ati..harini aku tenang je,bawak kete pun releks je walaupun dlm jam yg amat teruk..pagi2 kuar umah aku ternampak jiran aku yg sudah berkahwin.laki n bini nak gerak p keje tmpt tmpt keje berlainan.so laki naek moto,bini naek kete..pe yg wat aku suke sgt tgk dieorg nie,si bini akan salam cium tgn laki n laki akan cium pp n dahi si bini..maybe dlm hati dieorg mengharap kan masin2 selamat pergi n balik.aku pun mengharap kan pegi n balik keje dlm keadaan yg dilindungi..pastu aku pun start perjalanan nak p keje.nampak plak org gile yg mmg duduk area2 situ..pagi2 dah excercise(jalan2)..heheh...die bercerita sorang,ketawe sorang2..he looks happy setiap kali aku nampak die jalan2 kat area situ..x jauh dari org gila tu,ade mak and anak tgh duduk depan umah perhati kan si org gila ni sambil gelak2..agak nye dieorg tegelak tgk si gila ni berckp sorang2..agak nye ape yg dipikir kan dlm otak si gila ni kan...skarang kite tgk plak situasi si mak n anak yg gelak tgk org gila ni..mesra gile..pagi2 dah hepy2...macam tu boleh merapat kan pertalian anak n mak..hurm...aku rindu kat mak and ayah aku..bile la aku boleh balik kampung lagi jumpe mak n ayah aku..huhuh...for the conclusion,harini i start my day dengan baik skali...huhuhuuh...

Tuesday, September 9, 2008

hari ini hari selasa..

hari selasa dah kan? pose dah masuk yg ke-9..malam tadi aku kuar melepak ngan membe and one of my fren nie tgh bermasalah plak.so kat kawan2 nie ar yg biase kiteorg jadikan tmpt meluah perasaan..adek membe ni last month baru songlap henset abg die (member aku nie) and suar yg harge nye agak mahal..dlm minggu ni,byk aku blaja pasal pertalian darah/adik beradik..pertama,si akak ni kecik hati ngan adik die sebab adik die nyaris2 ade akak angkat..rupe2 nye,bukan akak angkat,tp awek angkat..dah si kakak nie penat n rugi menitis kan air mate hanya kerana si adik ni mempunyai akak angkat...satu pengorbanan yg dpt dilihat pada si kakak terhadap adik nye..tp tu kalo akak n adik lelaki..akak angkat tu x salah pun,tp jgn akak terangkat dah le..yg kedua,pasal membe aku mlm tadi,si abg ngan adik lelaki yg tidak puas ati..si abg ni punye la penat2 kumpul duit beli barang mewah2,adik die pun penat2,tp penat mencuri si brg abg nye..kalo x malam tadi dah beramai-ramai bergerak p shah alam nak sekolah kan adik die..tp xboleh sbb kalo dipikir kan,tu masalah die n adik die.orang luar xleh campur...kesimpulan nye la kan dari kedua-dua cite ni...korang jgn la cmni,gaduh2,fighting2..yg tua ttp tua,yg abg ttp abg,yg adik ttp adik..yg tua jgn melenting cepat..nasihat dulu,bwk berbincang...nape la nak jadi cmni..adik beradik kandung pun mau gaduh2 ka? maybe pasal ni la kot aku x cukup tido harini..lepak ngan member sampai kol1...cerita ni hanye tuk korang berfikir kalo terbace..jgn amek hati pape kalo terase..yg si akak,jgn nangis2..ingat,satu hari nnti kalo awak dah kawen,awak bukan ade hak tuk jage family awak...u akan jadi hak kepada suami awak..time tu la syurga awak terletak di bawah tapak kaki si suami...yg abg plak,jgn nak gaduh2..kang susah senang,adik beradik gak yg kite cari dulu..ingat tu..

lagu kegemaran time ramadhan

video
lagu pilihan sejak bertahun dulu...

YEAH!! ramai2 kite nyanyi..
"ku mengharap kan ramadhan kali ini penuh makna...."
"agar dpt ku lalui dengan sempurna"

ngantuk...

1. harini x sahur
2. harini bangun lambat
3. harini rushing nak p keje
4. harini aku gosok baju simple2 je
5. harini sampai opis ngam2 8.30
6. harini rase cam lapar je tghari kang
7. harini nak buke kat mane ek
8. harini nak buke pe ek
9. harini macam hari smalam ke
10. hahahahahhahaha

Thursday, September 4, 2008

aku yg punctual...

aku bukan la nak membangga kan diri sendiri.tp mmg hidup aku macam ni.punctual atau lebih dikenali tepati mase..aku dah ikut dan telah di didik orang org tua ku yg bekerja sebagai askar dulu time muda2..kalo aku janji sampai kol10,kol930 aku dah sampai dah..comfirm x tipu..aku paling risau kalo aku sampai lambat or sampai betul2 time yg nak jumpe..aku mesti gelabah n x senang hati...ape yg aku nak cite ni terjadi kat aku semenjak aku bulan pose ni..keje masuk awal stengah jam (8.30 am) so aku plan tuk gerak dari umah kol715am..disebab kan jem tu yg membuat aku gerak awal..before that aku kene tunggu kawan aku sorang nie gak..sayang kan tido nye pasal,dah makan mase aku 10-15 minit.aku dah kejut,bangun bukan trus p mandi,lepak duduk temenung kat tilam tu..dalam otak aku,cmne la ko nak ubah hidup ko ni...sayang kan tido dari cari rezeki..member ni pun baru first time keje office yg agak besar ni..so xtau lagi keadaan n care hidup org bekerja...skarang nie dah siap2,start kete,panas enjin kete..chantek dah semue tu..skarang ni nak masuk jalan besar..jam gilew hari2..so aku ngan sabar menyelit la pelan2 kat celah2 kete ni..aku tgk member aku ni,terus kuar simpang menyelit celah2 kete tanpa belas kasihan.kalo kene motor ke,kene kete org ke,x ke ko yg kene...macam monyet...aku sungguh kesal dengan kejadian seumpama ini..lagi satu,pagi tadi ade la sorang makcik nie ikut lorong kecemasan,pastu nak potong Q aku plak dah..kete besar,chantik plak tu...mak cik,kalo dah tau kete tu lawa,besar n nak p keje ngan care yg cepat,duduk umah la wooi...aku macam biase la kan,bagi jalan kat die bagi potong depan aku.kalo x bagi tu,mau kete die langgar bustop..makcik tu tgk aku dari cermin pandang blakang die,aku pun geleng kepale la..makcik2..cam mane la nak jadi contoh kat budak2 macam aku ni kalo perangai tu macam tu...ntah le...hari2 aku kene mengadap bende yg same.tp aku xla amek hati or pape..semue tu boleh wat aku berfikir,running kan otak aku pepagi ni b4 masuk keje..manusia2...

mane nak buat??

tgh pening pale nak pilih tempat nak buat majlis buka pose ngan kengkawan..
mane nak p nie..
dah le pening pale,xtau nak watpe..
dengar lagu plak ulang2 lagu same je..
kat luar tgh ujan..
ptg ni nak makan pe..
xde idea la plak kan..
kete nak p anta servis dah..x esok,luse.x luse,esok...
macam2 nak byr nie..
insurance,ptptn,duit rumah,duit kete,saving aku lagi..
macam2 komitmen..
tp kene fokus satu2 baru boleh selesai,x la serabut sgt kan..
hhrmm...
sekian..

Tuesday, September 2, 2008

why i like this song very the much...huhuhu

video

1. this song can make me sleep early...
2. this song can make me hepy...
3. this song can make me feel in peace...

4. this song can make me hungry...
5. this song can make me to hear it ulang2...

6. this song can make me....sing along with this song..

7. this song can make...hahahhaa

video clip pilihan minggu ini..

video

bulan Ramadhan Al-mubaraq..

hurm...azam aku untuk bulan pose tahun 2008 nie..

1. nak kurang kan berat badan yg x brape berat nie..(target=65kg - 67kg only)
2. nak benti menghabiskan duit aku dekat kerejaan..(rokok)
3. nak pose cukup sebulan walaupun aku pose cukup tiap2 taun..(ye ke? aku pun x comfirm)
4. keje2..cari duit walaupun perut main lagu keroncong..
5. nak bagi duit raye kat anak2 buah,so aku kene pose penuh..
6. terawih jgn lupe..moreh pun same..
7. hahahahhaha

sekian...

2,3 hari lepas...

since hari sabtu hari tu, aku nye henset nie sonyap je time tgh2 malam..kalo x mesti ade yg anta msg..dah tido la 2!!,awal nye tido!!,x tido lagi ke!!,malam ni jgn tido awal!!...mane la p budak tu..hehehe..aku dok msg x reply2..maybe outstation kot or maybe die ngan family die,so nak privacy skit la kot..tp tu le..hehhe..wei!! mane hang p nie wei!!!